I njihni, shikoni se si duken vajzat e njohura shqiptare pa grim fare/ Do habiteni

LAJME


Vajzat Vip rralle here i shikojme te pa grimuara dhe pa vendosur dicka ne fytyren e tyre.Aq i rendesishem eshte bere makeup-i dhe grimi ne keto kohe sa duket se ato nuk bejne dot pa te.

Megjithate here pas here disa pre vajzave vip jane me te guximshme dhe ndajne foto pa pike makeup-i ne fytyre dhe pa perdoru filtrat e instagramit per te fshehur disa parregullsi ne pamjen e tyre.Ato si te gjitha ne nuk jane perfekte ne lekure edhe pse bejne trajtime te shumta per lekuren.

Lekura e paster shpesh eshte dhurate e Zotit dhe jo e trajtimeve te shtrenjta. Ndryshimet hormonale normale te trupit te femres here pas here bejne edhe qe lekura te humbase pastertine e saj. Me poshte kemi nje galeri te vajzave vip pa makeup, ја dhe v1dе0 реr mе tереr hар f0t0n apo v1de0n ne vаzhdim n diqni раmјеn.