I thoshin në Greqi t’i s’do ia dalësh dot se je shqiptare, e reja u tregon vendin: Shikoni ku arrita unë shqiptarja!

LAJME


Kristiana Skura, ish-Miss Shqipëria në vitin 2016, është bërë lajm kryesor në shtypin rozë të Greqisë. 24-vjeçarja shqiptare, e cila prej vitesh jeton në Kretë të Greqisë, ka fituar një punë që e kërkojnë shumë, dhe që ka të bëjë me prezantimin e një emisioni të pëlqyer.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ajo do të prezantojë emisionin “Kalo Mesimeri”, në kanalin “Krititi tv”, pjesë e rrjetit “SKAI”, që më herët moderohej nga bukuroshja greke Ioanna Maseskou.