Ilir Meta jep paraIajmërimin e fortë: Garantoj çdo shqiptar, se nuk do të preket deti

LAJME


Ilir Meta jep paralajmërimin e fortë: “Garantoj çdo shqiptar, se nuk do të preket deti

Presidenti Ilir Meta i është kthyer sërish çështjes së Detit në natën e ndërrimit të viteve. Meta thotë se garanton çdo shqiptar se nuk do të lejojë cen1m të Kushtetutës, të drejtave sovrane dhe interesit kombëtar.

“Garantoj çdo shqiptar: Për “Detin” nuk lejoj cen1m të Kushtetutës, të drejtave sovrane dhe interesit kombëtar”, shkruan Meta.