Ilir Meta lëshon paralajmërimin e fortë: “Kjo gjë do ndodhë më 25 prill

LAJME


Presidenti Ilir Meta ka bërë një reagim të fortë në rrjete sociale, ku referendumi i 25 prillit do të përmbysë me votë plebishitare klikën oligarkike, që rrjep dhe mashtr0n shqiptarët prej kohësh.

“Më 25 prill 2021, Demokracia do triumf0jë mbi 0ligarkinë dhe qytetaria mbi marrëzinë. Presidenti ka vetëm një votë, si çdo qytetar i këtij vendi dhe do të votojë kundër 0ligarkisë, që ka nëpërkëmbur Kushtetutën, ligjet dhe të drejtat e njeriut dhe që po mban p3ng të ardhmen europiane të vendit”, shkruan Meta.