Incidenti i Kiarës në BBV, Luizi ‘përvesh mëngët’, nis të kujdeset për moderatoren

Gjatë një loje me karrige ditën e djeshme, moderatorja Kiara Tito pësoi një lëndim për të cilin u desh ndërhyrja e ndihmës së shpejtë.

I vetmi që i qëndroi pranë gjatë gjithë kohës kur u lëndua ishte Luizi, ndërsa disa nga konkurrentët e tjerë afroheshin e largoheshin për të marrë vesh ç’kishte ndodhur.

Luizi ishte ai që gjithashtu i qëndroi pranë dhe i gatshëm ta ndihmonte pas rikthimit të saj në shtëpi. Ai i përgatiti ushqim dhe me të tjera nevoja të saj.