Isa, 6 vjeqari që punon me bager që nga mosha 4 vjeqare

LAJME


Isa ka vetë 6 vjeç, por pasioni i tij është ndryshe nga i çdo fëmije tjetër, shkruan RepublikaOnline. Ai qysh prej moshës 4 vjeçare ka filluar të vozis bagerin, e tani në moshën 6 vjeçare ai është profesionist në vozitjen e tij. Familjaret rrëfejnë se Isa e kishte pasion vozitjen e bagerit. Ata gjithashtu tregojnë edhe për hapat e parë kur Isa filloj vozitjen e tij/Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive