Ish-agjenti i SHIK-ut: Ja kush e dërgoi Hashim Thaçin në Gjykatën Speciale

LAJME


Ish-eprori i lartë i Ushtrisë ÇIirimtare të Kosovës, dhe ish agjneti i SHIK-ut, Naim Miftari, përmes një postimi në Facebook, ka shkruar për ish-presidentin Hashim Thaçi. Miftari ka reaguar pas a kuzàve që u bënë këto ditë se Thaçin e kanë dërguar në Gjykatë SpeciaIe.Sipas tij, Hashim Thaçi e ka dërguar veten në Speciale, dhe askush tjetër.

Reagimi i Miftarit:

Po flitet se Hashim Thaçin në brugun e Hagës e dërguan jo Gania, jo Naimi, jo Milaimi, jo Ramizi, jo Rexha, jo Hasani e Hyseni, por nuk qëndrojnë këto asnjëra pasi në brugun e Hagës Hashim Thaçi e ka dërgua vetveten, sa herë ta sheh Hashimi në mëngjes vetveten në pasqyre në banjën e tij të Hagës le ta din se ai përball tij në pasqyre është fajtroi pse gjendet Hashimi aty në bur.g!/Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Nejse tjetër punë është nëse më thirrin mua në gjykatë si dëshimtarë apo i ak uzuar s’është me rëndësi tani atje do të ndihmoj pak’ Hashim Thaçit sipas mundësive se e ka meritua vet me i ndihmua do ti ndihmoj!