Ish-Eksperti Amerikan Për Siguri: “Shqipëria E Madhe Po Vjen, Ajo Është Realitet”

LAJME


Perëndimi duhet të heqë dorë nga fantazia se paqja afatgjate në Ballkan mund të arrihet me izolimin e Serbisë, por edhe Beogradi duhet të bëjë kompromis e ta njohë Kosovën shtet,

ka vlerësuar në The Observer eksperti amerikan për siguri dhe ish-analisti i Agjencisë Kombëtare për Siguri (NSA) John Schindler, transmeton Koha.net.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Sipas Schindlerit, “Shqipëria e madhe gjithsesi po vjen dhe është më mirë që ajo të vijë në kushte paqësore”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive