Ish Këshilltari i Hashim Thaçit: Le ti grahin sa të munden deri sa të kthehet Hashim Thaçi, se nuk do t’ju zgjasë shumë

LAJME


Adil Behramaj, ish-këshilltari i ish-presidentit, Hashim Thaçi, ka reaguar rreth zhvillimeve të fundit në vend.

Behramaj thotë se drejtësia e t redhur ndërk0mbëtare dhe papërgjegjësia e këtij lidershipi, që i intereson vetëm z hvatja e posteve politike me s hantazhe ndaj institucioneve, po na k0lapson si shtet, njofton Klan Kosova

Tutje Behramaj thotë se f atke qësisht kanë mbetur liderë politikë tërësisht të p aaftë për të zgjedhur lëmshin politik, teksa ai [Thaçi] që i shtynte pr0ceset përpara përk0hësisht nuk është këtej.

“Drejtësia e t redhur ndërk0mbëtare dhe p apërgjegjësia e këtij lidershipi, që i intereson vetëm zhvatja e p osteve politike me shantazhe ndaj institucioneve, po na k0lapson si shtet. Me ndonjë përjashtim të vogël, f atkeq ësisht na kanë mbetur liderë politikë tërësisht të p aaftë për ta zgjidhur këtë l ëmsh politik. Ai që i s htynte proceset përpara, që i ruante balancat politike dhe që ishte në gjendje të merrej me çdonjërin për të arritur deri te k0mpromisi politik, përk0hësisht nuk është këtej. Le t’i grahin këta sa të munden, deri sa të kthehet, por edhe le ta dinë që nuk do t’iu zgjasë shumë gjatë” është shprehur Behramaj.