Ish Kongresmeni Amerikan Engel: Uron FSK-në për Bashkimin në Misionin Paqeruajtës Ndërkombëtarë

LAJME


Ish-kongresmeni amerikan dhe miku i Kosovës, Eliot Engel ka përshëndetur mision e parë paqeruajtës të FSK’së jashtë vendit, raporton Gazeta Express.

Engel përmes Twitterit ka uruar Kosovën për dërgimin e trupave për herën e parë jashtë vendit. “Urime Republikës së Kosovës për bashkimin në misionin tuaj të parë paqeruajtës ndërkombëtar”, ka shkruar Engel.