Ish-kryeminsitri maqedonas, Ljubço Georgievski: “Kush i nënçmon shqipëtarët në Maqedoni gabon rëndë”

LAJME


Në rrjete socialeka filluar të shpërndahet një video e para disa viteve, intervistë e ish kryeministrit Ljubço Georgievski gjatë periudhës së fundit të qeverisjes së Gruevskit dhe kr1zës politike të asaj kohe.

Si politikan mendjehapur, Georgievski gjithmonë ka guxuar në raport me shqiptarët. Ai çdoherë ka pranuar faktin se pa shqiptarët, Maqedonia nuk mund të ekzistojë si e tërë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në këtë intervistë, ish kryeministri porosit maqedonasit e në veçanti politikanët maqedonas, që të mos i nënçm0jnë shqiptarët as në numër e as për nga pesha politike. Ai që do ta bëjë këtë, sipas tij do të gab0jë rëndë.