Ish-ministri i Mbrojtjes jep alarmin: “Serbia po armatoset, kërcënim real për Kosovën”

LAJME


Qeveria e Kosovës sot ka miratuar Strategjinë e Mbr0jtjes së Republikës së Kosovës. Ish-ministri i Mbr0jtjes, Rrustem Berisha, këtë vendim po e cilëson si shumë kontribuues për mbrojtjen dhe sigurinë e Kosovës.

Ai tha se Serbia vazhdon të jetë këcrënimi real për Kosovën, por se qytetarët e vendit s’duhet shq3tësuar për siguri derisa është FSK-ja dhe KFOR-i. DEKLARATA E TIJ E PLOTE