Ish-presidenti shqiptar, ka një mesazh për Edi Ramën: Tradhëtia ka emër

LAJME


Ish-Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani ka reaguar ndaj Ramës për çështjen e zgjerimit me 12 milje në detin Jon, pasi Greqia miratoi dekretin presidencial së fundmi.

Ai thotë se Rama bën avokatin e interesit të tjetrit duke deklaruar se Greqia ka të drejtë ta uhshtrojë këtë të drejtë.

Ai thekson se kryeministri i Shqipërisë ka detyrën dhe përgjegjësinë vetëm të mbrojë interesin e Shqipërisë dhe jo interesin që dëmton rëndë Shqipërinë duke thënë në fund se tradhëtia ka emër!