Islandë, një krijesë misterioze /shfaqet në videon e një turisteje

LAJME


Agjencia Reuters ka publikuar një vdieo ku një krijesë e çuditshme shfaqet afër ujëvarave të Dettifoss.“Po udhëtoja me partnerin tim në vendin tim të origjinës, Islandën, – ka thënë autorja e vdieos. – Kemi vendosur të ndalojmë dhe të vizitojmë një nga ujëvarat më të mëdha të vendit”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Unë jam aktive në Instagram dhe kam xhiruar vdieo dhe kam bërë fotografi. Nuk kisha asnjë filtër apo efekt. Kur kam rishikuar imazhet, kam parë krijesën”.
VIDEO