Ivanka Trump ‘tràdhëton’ babain?! Ja veprimi i saj i papritur

LAJME


Ivanka Trump kishte planifikuar të merrte pjesë në inaugurimin e Joe Biden më 20 janar, sipas një burimi të brendshëm të Shtëpisë së Bardhë, në mënyrë që të shpëtonte karrierën e saj politike.

“Ivanka është e shq3tësuar se karriera e saj premtuese politike është në re zik dhe ajo po bën gjithçka që mundet për të shpëtuar reputacionin e saj,” sipas burimit.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Por Presidenti Trump nuk e mirëpriti vendimin e Ivankës. Ai tha se është një fyrje duke shtuar se Trump dhe familja e tij duhet të jenë të bashkuar përballë një situatë të tillë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

LAJMI I PLOTE