Ja kush do ta ndalë fitoren e Albin Kurtit! Profesori e zbulon “armikun“ më të madh të VV-së

LAJME


Sa më shumë që kalojnë ditët e afrohen zgjedhjet aq më shumë po dalin e shtohen àrmiqtë e LVV-së, në anën tjetër, Albinit sa më shumë që i vërsulen ai bëhet më i besueshëm, më i fortë e më i fuqishëm para qytetarëve të Kosovës.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Se jo vetëm kundërshtàrët politikë janë kundër tij, po edhe Gjykata Kushtetuese para sa ditëve doli kundër kandidaturës së Albin Kurtit për deputet e kryeministër dhe ja më në fund kundër Albinit doli edhe KQZ-ja e cila bën seleksionimin e votuesve të mërgatës gjatë zgjedhjeve që do mbahen më 14 shkurt”, deklaroi Mehazi.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Mehazi tha se sistemi juridik e zgjedhor janë bërë bashkë ta ndalin fitoren e Albin Kurtit me Lëvizjen Vetëvendosje, në zgjedhjet e jashtëzakonshme duke mos i dhënë hapësirë mërgatës për të votuar.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE