Ja kush është vendi më dembel në Evropë, habituni

LAJME


Një lajm i keq për Bullgarinë: Sapo është zbuluar se vendi më dembel në Evropë. 78% e të rriturve që jetojnë në këtë vend ballkanik pretendojnë se nuk merren fare me ushtrime sportive, sipas një sondazhi të fundit, publikuar nga Daily Mail, përcjellë nga Syri.net.

Por nga ana tjetër e spektrit, vendi i ftohtë Suedia zbulohet se ishte më aktivi.

Nëntë në dhjetë vetë që jetojnë në vendin me aq shumë pyje e frekuentojnë palestrën dhe qëndrojnë aktivë gjatë javës, sipas kërkimeve. Banorët e Mbretërisë së Bashkuar janë në gjysëm të rrugës së renditjes, sipas përgjigjeve që kanë dhënë 28 mijë të rritur në të gjithë vendin. Shqipëria dhe Irlanda renditen afër e afër, tek 34%.