Ja Se Çfarë Do Të Blejë Kosova Nga Kroaci Pas Marrëveshjes “Shtet Me Shtet

LAJME


Në duart e ushtarëve të Kosovës, së shpejti pritet të jenë a rmë e pajisje të ndryshme, prodhim kroat.

Ato do të vijnë, përmes realizimit të marrëveshjes mes dy vendeve për blerjet us.htarake “Shtet me Shtet” ndër të tjerash FSK ka qenë e interesuar edhe për PATRIA AMV prodhim Kroato-Finlandez por nuk dihet se a ka marrëveshje për to.

Kjo u paraIajmërua nga Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, pas takimit me homologun e tij kroat, Mario Banozic, njofton Klankosova.tv

Një ujdi e tillë sipas ish-Komandanti të Forcës së Sigurisë së Kosovës, Kadri Kastrati, është shumë e dobishme për vendin.

Arsye për këtë, ky thotë se është përvoja ushtarake dhe prodhuese e shtetit të afërt.