Jeni gati sepse sapo u dha àlarmi: Stuhia ‘Filomena’ pritet të prekë Shqipërinë

LAJME


Jeni gati sepse sapo u dha àlarmi: Stuhia ‘Filomena’ pritet të prekë Shqipërinë

Një stuhi e fuqishme që ka g0ditur Spanjën, pritet që të vijë edhe në Ballkan. Stuhia “Filomena” ka hskaktuar sasi të mëdha dëbore në pjesë të ndryshme të Spanjës, ndërsa gati gjysma e vendit ndodhet në alarm.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Chris Fawkes, raportues për motin në BBC, ka raportuar se sasi të mëdha dëbore priten të pusht0jnë të gjithë edhe Ballkanin. “Dëborë nga 10-20 cm do të bien nëpër pjesë të Kroacisë, Bosnjës në Kosovë, Serbi dhe zonat veriore të Bullgarisë. Bora mund të shkakt0jë ndërprerje të transportit për këto zona”, u shpreh ai.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

asa