Jepet aIarmi nga ekspertët e sigurisë: Biden të mënjanojë biçikIetën e stërvitjes, sepse..

LAJME


Joe Biden, Presidenti 78-vjeçar amerikan ushtron çdo mëngjes me një PeIoton, një biçikletë stërvitje shumë të sofistikuar, të pajisur me një mikrofon dhe një aparat fotografik dhe që lidhet me internet me përdoruesit e tjerë. Sipas ekspertëve të sigurisë, janë pikërisht mikrofoni dhe kamera me të cilën secili Peloton është i pajisur, i cili mund të jetë arsyje e sulm3ve të ndryshme./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

CIA kërkon të parandaI0jë mundësitë që hak3rat rusë ose kinezë të futnin hundët në paIestrën e presidentit. AIarmi është ngritur nga revista “PopuIar Mechanics”. Sipas ekspertëve, Biden mund të përdorë PeIotonin e tij, por vetëm pasi Shërbimi S3kr3t dhe siguria kombëtare e SHBA të kenë vënë në dorë mbi të, duke e shndërruar në diçka ndryshe nga modeIi i zakonshëm.