Jepet alarmi i kuq: “Do të krijohet Shqipëria, Serbia dhe Kroacia e Madhe!”

LAJME


Por pavërisisht se ka parë nga afër të gjitha trazirat që ka shkaktuar etja për kufij, Sllovenia hodhi një b ombë në rajon me një letër dërguar Brukselit zyrtar, ku kërkonte krijimin e Shqipërisë së Madhe dhe Serbisë së Madhe, duke kërkuar ndyshimin..

e kufijve të Bosnjës, Shqipërisë, Malit të Zi, Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës, kur dukej se ideja e Aleksandër Vuçiç dhe Hashim Thaçit për s hkëmbim territoresh mes Beogradit dhe Prishtinës kishte “vd ekur” dhe tashmë i kishte mbetur historisëVAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE