Jepet alarmi në Ballkan, ushtria amerikane ‘zbarkon’ në Durrës

LAJME


Ndërsa pak ditë na ndajnë nga dita kur f0rcat ushtarake amerikane (26 prill) do të nisin një stërvitje në vendin tonë, përgatitjet kanë nisur. Pamjet që shihni vijnë nga porti i Durrësit, ku ushtria amerikane po sjell mjetet për stërvitje.

Stërvitja e NATO-s në Shqipëri, “Defender Europe 2021” është konsideruar ndër të tjera jo vetëm një tregues i nivelit të ngushtë të bashkëpunimit dhe i marrëdhënieve të ngushta që Shqipëria ka me SHBA, një nga aIeatët kryesorë të saj, por ajo do të thotë shumë dhe në aspektin financiar, sepse pritet të rriten të ardhurat në strukturat ushtarake. LEXO ME SHUME