Jepet lajmi madh! / Shqiptarët ngrihen në këmbë nga Maqedonia dhe Kosova, për të mbrojtur detin Jon

LAJME


Jepet lajmi madh! / Shqiptarët ngrihen në këmbë nga Maqedonia dhe Kosova, për të mbrojtur detin Jon

Behet e ditur se, grupe atdhetarësh shqiptarë janë nisur nga Maqedonia e Veriut dhe Kosova për pr0testën e 6 Janarit në ora 17:30 përball Kryeministris Tiranë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Pr0testa ka për qëllim mbrojtjen e haspirave ujore të detit Jon që cën0het nga sunduesit e Tiranës dhe shteti Grek.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive