Jepet sinjali fortë: “Kushdo shtet që flet kundër Turqisë, do ta shkàtërrojë të ardhmen e Evropës”

LAJME


Jepet sinjali fortë: “Kushdo shtet që flet kundër Turqisë, do ta shkàtërrojë të ardhmen e Evropës”

Ömer Çelik, zëdhënës i partisë qeverisëse të Turqisë, Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti), ka deklaruar se kushdo që në Bashkimin Evropian (BE) flet kundër Turqisë në të vërtetë synon të shkatërr0jë të ardhmen e Evropës.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Pas një takimi të Bordit Ekzvekutiv të AK Partisë, duke ak uzuar disa udhëheqës evropianë për marrjen e qëndrimeve ndryshe kur përpiqen “të shkakt0jnë shqetësime në Turqi“, Çelik tha se këta udhëheqës “zbatojnë standarde të dyfishta kur trazirat fillojnë të shfaqen në vendet e tyre“.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive