Joe Biden bën Iëvizjen e parë si president: Nuk kemi kohë për të humbur

LAJME


Presidenti Joe Biden, menjëherë pas betimit ka reaguar nëpërmjet një postimi në rrjetin social “Twitter”. Biden shkuan se nuk ka kohë për të humbur dhe se duhet të veproj menjëherë kur bëhet fjalë për krizë./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Nuk kemi kohë për të humbur kur bëhet fjalë për të trajtuar krizat me të cilat përballemi. Kjo është arsyeja pse sot, unë jam duke shkuar në Zyrën Ovale për t’iu futur punës për të sjellë veprime të guximshme dhe lehtësim të menjëhershëm për familjet amerikane,” shkruan Biden.