Joe Biden bën veprimin e madh! / Shfuqizon vendimin e Trumpit: Tani SHBA-ja i jep fund ndaIesës së myslimanëve

LAJME


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, ka nënshkruar një urdhër 3kzekutiv që e shfuqizon kufizimin e hyrjes në SHBA për banorët e disa vendeve me shumicë myslimane. Masa ishte vendosur nga paraardhësi i tij, Donald Trump./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ky urdhër 3kzekutiv është në mesin e 17 akteve të cilat Biden i nënshkroi menjëherë pas inaugurimit të tij si president i 46-të i Shteteve të Bashkuara më 20 janar.