Joe Biden i dërgon mesazhin e fuqishëm Putinit: Ka mbaruar koha e rusëve

LAJME


Presidenti i SHBA-së, Joe Biden njoftoi se Amerika është kthyer” dhe deklaroi se diplomacia është përsëri në qendër” të politikës së jashtme amerikane. Në një fjalim në Departamentin e Shtetit, Biden dje tha se e paralajmëroi presidentin rus, Vladimir Putin se ditët kur Shtetet e Bashkuara kthyen kokën nga veprimet ruse kanë mbaruar.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Unë ia kam bërë të qartë Presidentit Putin, në një mënyrë shumë ndryshe nga paraardhësi im, se ditët kur Shtetet e Bashkuara ia kthyen shpinën agresi0nit rus – të tilla, si prishja e zgjedhjeve tona, sulm3t kibernetike, helm1mi i qytetarëve rusë – kanë mbaruar”, tha Biden.