Joe Biden telefonon Angela Merkel: Të thellojmë marrëdhëniet mes dy vendeve

LAJME


Presidenti i SHBA-së, Joe Biden në një bisedë telefonike me kancelaren gjermane, Angela Merkel ka shprehur dëshirën për të thelluar marrëdhëniet mes dy vendeve. Biden në bisedë theksoi dëshirën e tij për të thelluar marrëdhëniet mes dy vendeve dhe në të njëjtën kohë tha se ka për qëllim që të rigjallërojë sërish Aleancën transatlantike përfshirë NATO-n dhe Bashkimin Evropian.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Dy liderët u dakorduan që të punojnë së bashku në çështjet e politikës së jashtme, përfshirë Afganistanin, Kinën, Rusinë, Ukrainën dhe Ballkanin Perëndimor thuhet në deklaratën.