Jovanoviç: Serbia E Ka Humbur Kosovën Por Rusia Po Na Mshtron

LAJME


Cedomir Jovanoviç ka qenë një nga zërat e fuqishëm kundër politikës serbe të viteve ’90 si një nga udhëheqësit e pr0testave studentore dhe të bIIokut demokratik.

Gazetari: Keni thënë që Serbia ka kapituIIuar në Kosovë… “Natyrisht.

KapituIIimi ka qenë njësoj si gjermanët në vitin ‘45 kur fillimisht kapituIIuan te amerikanët dhe më pas arriti Zhukovi dhe u tha ejani sërish dhe kapituIIuan edhe për rusët”.

Gazetari: Kosova e pavarur apo jo, si ta quajmë këtë në Serbi?