Ju Kujtohet Kur PDK-Ja Thoshte: Kush Nuk E Voton Specialen Është Tradhëtar?

LAJME


A Ju Kujtohet Kur E Gjithë PDK-Ja Thoshte: Kush S’e Voton Gjh,ykaten Speciale Është Tradhëtar.Zyrtari i Lëvizjes Vetëvendosje, Adnan Rrustemi në një po,stim të tij në Facebook, duke iu drejtuar z,yrtarëve të PDK-së, thotë se a e kanë ndër,ruar foltoren ata nga pesë vite më parë, kur je,pnin deklarata rreth Gjh,ykatës Speciale.Postimi i plotë:

A e kanë ndërr,u të paktën foltoren këta zëdhënë,sit e PDK-së nga pesë vite më parë kur thonin se:“Votimi i Gjh,ykatës Speciale e pastron luf tën e UÇK-së dhe kush s’e voton është tr,adhëtar”.