Jusuf Gërvalla Ishte Elìmìnuar Nga Arkani, Ja Faktet Tronditëse

LAJME


Avokati Azem Vllasi, ka folur për v ra s j en e Jusuf Gervalles.

Vllasi thotë se dihej që Jusuf Gërvalla ishte patriot dhe atdhetar dhe se e kishte të pamundur të zhvillonte aktivitetin në Kosovë.

“Dyshimet e para për v r a s j e n e tij ishin se këtë e bënë shërbimet jugosllave pasi ato v risnin në emigrac1on edhe njerëzit e Kroacisë siç ishin ustashët”, tha ai në emisionin “Kojshia Show”.