Ka sëmundje të keqe, por 10-vjeçari ta ngroh zemrën: E kuptova kur qau mami, po buzëqeshja ime është më e madhe, do e mund atë!

Historia e këtij vogëlushi gjerman do u përlot. Ai është me sëmundje të keqe dhe ka treguar se po e kalon këtë gjë.Djaloshi 10-vjeçar tregon se e kuptoi se kishte diçka të keqe pasi nëna e tij qau. Ai thotë:Kur mjekët ia thanë mamit unë e kuptova se kisha diçka të keqe. Nikolas nuk do ta shikoj nënën e tij duke qarë.Ai ka shtuar:Unë jam i fortë dhe buzëqeshja ime është më e fortë se sëmundja ime e keqe, unë do fitoj.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

E gjitha filloui kur djali pati dhim bje në ije. Nëna e tij kalon shumë kohë me djalin e saj. Djali i vogël tani po i merrem mësimet në spital dhe ai mezi pret të kthehet në shkollë dhe të luaj me shokët e tij.Mjekët gjermanë thonë se do mundohet t’i bëjnë të gjitha për ta shpëtuar të voglin.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE