Kamionisti shqiptar kaIon nëpërmes Serbisë me këtë mbishkrim: Shqipëri të qofsha faIë, të kam nënën më ke djaIë

LAJME


Autostrada e Serbisë që lidhet gati deri në Kosovë, përdoret nga kompani të ndryshme që të bëjnë transportin e mallrave të ndryshme për në shtetet e tjera Europiane. Një kamion i cili ka qenë duke kaluar nga Beogradi për në një shtet tjetër, është shfaqur me një mbishkrim interesant.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Shqipëri të qofsha falë, të kam nënën më ke djalë”, është mbishkrimi që pronari e ka vendosur mbi kamion. Kjo e ka motivuar një qytetar nga Kosova dhe i ka shkrepur atij një fotografi, të cilën më pas e ka hedhur tek “Maraklit e kerreve”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

F0T0