KanceIarja AngeIa MerkeI jep Iajmin e mirë për të gjithë shqipëtarët

LAJME


Angela Merkel ka thene se kufijt duhet te hapen per te gjithe evropen pas kalimit te fazes se dyte te pandemise.Ne duhet te bashkejetojme me virusin dhe te jemi te kujdesshem ndaj duhet te jemi vigjilent dhe te tregohemi te zgjuar. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Ne duhet te hapemi dhe te ruajme ekonomine sepse mbyllja eshte nje renie e madhe per ekonomineMegjithate Merkel mbrojti tezen e mb ylljes se kufizimeve gjitheperfshirese si edhe mb ylljen mbarekombetare per muajin nentor duke qene se kombi eshte duke u perballur me nje situate mjaft te v eshtire. Ne kete pike u desh te veprohej shpejt per arsye se duhej te mbrohej sistemi sh endetesor nga nje kr ize e pritshme.

Por ajo ka thene se:“Inf ektimet e reja janë në rritje të shpejte”“Një dinamikë e tillë do të rë ndojë njësitë tona të kujdesit intensiv brenda disa javësh”, shtoi kreu i qeverisë federale.Por ne duhet te ruajm distancimin social dhe te jemi te kujdesshem. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive