Kancelarja gjermane, Angela Merkel, e heshtë botën: “Ky është fjalimi im i fundit”

LAJME


Kancelarja gjermane, Angela Merkel, e heshtë botën: “Ky është fjalimi im i fundit”

Në një intervistë emocionale të rrallë, kancelarja që udhëhoqi Gjermaninë dhe Bashkimin Evropian në kr1zën financiare të 2008,

kr1zën e borxhit të Greqisë një vit më vonë dhe kr1zën e emigrantëve të 5 viteve më parë, dën0i rrymat e pr0testave që kundërshtuan izolimet e vendosura për të ndaluar pandeminë.

“Më lejoni t’ju them diçka personale, në 9 muaj do të kemi zgjedhje parlamentare dhe unë nuk do të kandidoj sërish. Ndaj, sot, me gjasa është hera e.DEKLARATA E SAJ E PLOTE