Kanë 68 vite të martuar dhe janë nga 90 vjeç, çifti zbulon sekretin: Nëse ju doni dashuria zgjat, nëse jo nisin zënkat

LAJME


Dashuria mund të jetë “e përjetshme” nëse dy persona e duan shumë njëri-tjetrin. Është një shprehje që gjen vend në historinë e Mel dhe Vera, të cilët kanë 72 vite bashkë (katër në lidhje dhe 68 vite të martuar). Ata janë takuar për herë të parë kur Vera ishte 18 vjeçe./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Asokohe Mel, sapo ishte kthyer nga shërbimi në Lu tfën e Dytë Bot ërore, ku ishte radhitur si një inxhinier mbretëror. Çifti është bërë subjekt i fotografes së njohur Sujata Seita, e cila ka zgjedhur që historinë e tyre të veçantë ta pasqyrojë përmes imazheve.