Kanë Mbetur Edhe Pak Kohë! / Ja Kur E Parashikon ClA Rikrijimin E Shqipërisë Etnike

LAJME


Kanë mbetur edhe pak kohë! / Ja kur e parashikon ClA rikrijimin e Shqipërisë Etnike

Në një kohë kur teza e bashkimit kombëtar është artikuluar në qarqet pan-shqiptare, një hartë e hollësishme e një grupi ekspertësh të ClA-s e publikuar nga mediat amerikane parashikon që në vitin 2035 tokat shqiptare të unifikohen.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Rritja e ndikimit të shqiptarëve në politikat rajonale dhe rritja e mbështetjes nga Shtetet e Bashkuara ka gjasa të përshpejtojë procesin e bashkimit, i cili në retorikën e sotme politike të globalizimit duket i pamundur,Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive