Këngë e fuqishme për bashkimin kombetar

LAJME


Tashmë kur po flitet shumë për bashkim të Preshevës me Kosovën, ka ardhur edhe një këngë e cila po shprëndahet me të madhe në rrjetet so ciale shkruan Gazeta NewBorn. Disa folklor shqiptar kanë ndezur nejen me këngë pat riotike ku i kanë kënduar bashkimit kombëtar. V1deo e publikuar nga Gazeta NewBorn ka filluar të bëjë gjiro gjithëandej dhe po pëlqehet shumë