Këngëtari shqiptar mbulohet me para gjatë një ndeje në Chicago..!!?

Këngëtari shqiptar mbulohet me para gjatë një ndeje në Chicago..!!?

Këngëtari shqiptar mbulohet me para gjatë një ndeje në Chicago..!!?

Këngëtari i njohur kosovar, Duli së fundi ka performuar në një ndejë para shqiptarëve në Chicago.E derisa ai njihet për atmosferën të cilën e krijon në dasma, është shpërblyer. Ai u “mbulua” me dollarë që ishin hedhur drejt tij nga publiku shqiptar. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Kjo vërehet nga një fotografi e publikuar në rrjetin social “Facebook”. “Mbrëmë në Chicago, pas një ndeje të shqiptarëve ku kishte kënduar këngëtari Duli! Ps. $ jane origjinal! Një mesditë të këndshme miq!”, shkruhej në postimin.Ndryshe Duli dhe shumica e këngëtarëve të muzikës ‘tallava’ kanë të ardhura mjaftë të mira nga dasmat të cilat zhvillohen gjatë vitit. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED