Kështu mbante shënime gjatë protestave të viteve të 90’ta, Albin Kurti

LAJME


Derisa ditë më parë pamë pr0testat e femrave në rrugët e Prishtinës, sonte ajo vendosi që të rikthejë në kujtesë një pamje të rallë të liderit të tanishëm të Vetëvendosjes, dikur një nga personat më zëshëm në pr0testat kosovare, Albin Kurti.
Herë pas herë këngëtarja dhe arkitektja kosovare, Eliza Hoxha përmes rrjeteve të saj sociale por edhe ekspozitave të cilat mban, sjell në kujtesë momente të rëndësishme nëpër të cilën ka kaluar populli i Kosovës.

Ajo nga arkiva e saj shpalos fotografi të realizuara apo të shkrepura nga syri i saj fotografik pamje të pr0testave që mbaheshin gjatë viteve të 90’ta në Kosovë, ku ngritej zëri k undër p adrejtësive nga 0kupat0ri serb.

Derisa ditë më parë pamë pr0testat e femrave në rrugët e Prishtinës, ajo vendosi që të rikthejë në kujtesë një pamje të rallë të liderit të tanishëm të Vetëvendosjes, dikur një nga personat më zëshëm në pr0testat kosovare, Albin Kurti.