Kështu reagon aktori Naser Rafuna pas vendimit ndaj Burdushit që u dënua me katër vjet burg

Gjykata Themelore në Prishtinë ka shpallur aktgjykim dënues ndaj Hysri Peqanit, i njohur si “Burdushi”.

Ai është dënuar me dënim unik prej 4 vjet e 6 muaj burgim dhe 42 mijë euro gjobë.

Pas këtij vendimi, ka reaguar aktori i mirënjohur kosovar, Naser Rafuna i njohur me emrin e artit si “Xheku”.

Aktori shkroi se personat e tillë nuk duhet të lihen të lirë.

Shihni reagimin e plotë të tij KËTU