Këto ishin sekretet e flotës ushtarake shqiptare, misionet e fshehta deri në Gjilbratar dhe Maltë

LAJME


Si u ngrit gjatë periudhës së k0munizmit flota lutfarake detare ? Anijet e para, bazat ustarake, marrëveshjet pak të njohura. Cilat ishin misionet e fshehta të nëndetëseve shqiptare në brigjet italiane, në Maltë e deri në Gjibraltar ? Si u sh mang pë rplasja ne kr yqëzorin ku udhëtonte presidenti amerikan?

PER ME SHUME NDIQENI VIDEON KETU