Kiara “tërbon” fanѕat e Luizit: E falenderoj që u kujdeѕ për mua, рor nuk kam më besim (video)

Pavarësisht se nga dje Luizi i ka ndenjur afër, Kiara thot se qëndrimi i saj nuk ka ndryshuar. “E falenderoj që u kujdes por nuk kam më besim”, u tha ajo banorëve. Armaldo: Unë për vete nuk e fal gënjeshtrën e atij, duhet shumë kohë që ai të më japë prapë besim!

Kiara: E njëjta gjë dhe për mua, ai as nuk na ka vrarë e as nuk ka prerë që mos t’i kthejmë përgjiigje. E falenderoj që u kujdes por nuk kam më besim!

Luizi në një bisedë me Ronaldon ka thënë se ajo çfarë ai ka rrëfyer tek Kiara ishte një “Gomarrllëk’.Ronaldo: Një njeri që thotë një gënjeshtër të tillë a është i aftë të qajë për tu viktimizuar?

Luizi: Unë nuk e quaj gënjeshtër, por gomarllëk, s’dija ku doja të dilja! Luizi thotë se nëse e diela do e gjejë në shtëpinë e Big Brother, ai ka gati sulmin e tij ndaj Oltës.

Luizi: Mos u zgjofsha këtu të dielën, Olta Gixhari! Kiara: Boll me këto muhabete! Mikela: Nuk është momenti! Në një bisedë me disa nga banorët, mes të cilëve ishte edhe Amosi, ai e krahasoi Oltën me një sëmundje ngjitëse!
Luizi: E shoh si sëmundje ngjitëse Oltën në këtë shtëpi, si pandemi që i infekton të gjithë.Efi: Unë jam e vaksinuar!Amosi: Dhe cila është sëmundja?Luizi: Një virus mo, co vid, sëmundjen që ka vetë do që ta transmetojë!