Kim Jong i tregon forcën Biden-it: “Do e gjunjëzojmë SHBA-në”

LAJME


Lideri koreano-verior, Kim Jong-un deklaroi se aktiviteti i kombit të tij duhet të përqendrohet te “gjunjëzimi i amrikut të vet të madh”, Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Media shtetërore e vendit, KCNA sqaroi se Kim i bëri këto komente, teksa i drejtohej Kongresit të 8-të të Partisë Punëtore në Korenë e Veriut.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Aktivitetet tona të jashtme politike duhet të përqendrohen tek amriku ynë kryesor dhe pengesa themelore për zhvillimin tonë revolucionar, Shtetet e Bashkuara të Amerikës”, citohet të ketë thënë ai, sipas NBC News.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive