Kjo bukuroshe nga jugu i Shqiperisë, mjelë lopën, shiheni çfarë komente merr…

Kjo bukuroshe nga jugu i Shqiperisë, mjelë lopën, shiheni çfarë komente merr…

Kjo bukuroshe nga jugu i Shqiperisë, mjelë lopën, shiheni çfarë komente merr…

Për dallim nga shumë femra nëpër fshatra të ndryshme shqiptare që sot hez.itojnë të merren me lopët e shtallat, kjo bukuroshe nuk ka hezi.tuar të mjelë lopën dhe të bëjë edhe fotografi duke kryer këtë punë, e cila më pas është he.dhur në rrj.etet soc.iale.Sigurisht që ajo pas punës së saj do të jetë pastruar dhe nuk do të kenë mbetur gju.rmë papas.tërtie, dhe fëmijët e gjithë familja, sikurse edhe ajo vet do të mund të konsumojnë qumësht të freskët dhe produktet që dalin nga qumështi. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Fo.tografia është bërë diku në Shqipërinë Jugore. Komentet e komplimentet rreth fotos kanë qenë të shumta e të ndryshme.Shumica nga ato kanë qenë po.zitive, ndërkohë që një pjesë, të ndikuar nga rrethanat kanë shfaqur bi.ndjen se kjo punë nga kjo femër është bërë vetëm sa për fotografi.Ja disa nga komentet rreth fotos, ashtu si janë shkruar:“Keshilloj t’i kthehemi tra.dites se punes si kjo vajze, qe te ushqehemi me ushqim Bio.Respekt per punetoret.” LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE