Kjo është 77 vjeçja Kosovare që jeton sikur në lule të rinisë (Video)

Kjo është 77 vjeçja Kosovare që jeton sikur në lule të rinisë (Video)

Traditat e veshjeve të vjetra dita e ditës janë në zhdukje por një gjë të tillë nuk po e bënë 77 vjçarja nga Gjonaj i Hasit e cila ende ruan veshjet e saj, shkruan Republika Online.

Është hiç me pak se 77 vjeçe por punët e shtëpisë i bënë si të ishte në lule të rinisë e fuqishme dhe punëtore, zonja Bhati është njëra nga gratë hasjane që vazhdon ti ruaj traditat e kësaj zone.

Kurrë kurrë se kom pas vështirë me vetë dëshirë i kam hap dyert e kam kap fshisën e kam fshi, unë rejat i kom pasë rejat e qikën e djemt po vet kom pas qef me punu, gkithë ditën nuk rri ja gjejë vewti punën, thotë zonja Bahti e cila duke punuar tregon për jetën e punën e saj, shkruan Republika Online.

Për më shumë ndiqeni videon: