Kjo është foshnja shqiptare me emrin më të çuditshëm në botë, ka habitur edhe gjermanët

LAJME


Kjo nuk është shaka. Kjo f oshnjë quhet Krefelda, ashtu sikurse qyteti Krefeld, ku ajo ka ardhur në jetë, më 16 mars”, shkruan derwesten.de.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ajo ka emrin më të çuditshëm në botë, ose, së paku në Gjermani!Foshnja me prindër nga Kosova ka marrë emrin e qytetit në të cilin është lindur, Krefeld.Duke ia shtuar një -a, Krefelda e kanë pag ëzuar prindërit re fugjatë vajzën e tyre pasi që emri i qytetit është në gj ininë mashkullore.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Se si do të ndjehet me këtë emër Krefelda e vogël kur të rritet, pak ka rëndësi.Nuk është shaka: Kjo fos hnjë quhet Krefelda, ashtu sikurse qyteti Krefeld, ku ajo ka ardhur në jetë, më 16 mars”, shkruan derwesten.de.Prindërit e saj deshën që me çdo kusht ta pag ëzojnë sipas emrit të qytetit, në të cilin janë pritur kaq përzemërsisht kur kishin ardhur nga Kosova.

Krefelda është l indur në kl inikën Helios Krefeld.Në momentin e l indjes ka peshuar 4630 gramë dhe ka qenë e gjatë 53 centimetra.Nëna e saj ka qëndruar e vetme gjatë l indjes në sallë dhe e ka përballuar l indjen shumë mirë. Atë nuk kishte mundësi ta shoqëronte bashkëshorti, Flamuri, pasi që i duhej të kujdesej për dy fëmijët tjerë, Elamin 5 dhe Enisin 2 vjeçar. Ndërkohë Krefelda me të ëmën janë kthyer në shtëpi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive