Kjo është vajza shqiptare, këshilltare e presidentes kroate

LAJME


Gentiana Fana është vetëm njëra nga vajzat shqiptare që po korrin suksese në botë. Ndryshe nga të tjerët ajo shërben si anëtare e këshillit rinor në zyrën e presidentes së Kroacisë, Kolinda Grabar Kitaroviq.

Gentiana është 24-vjeçare me prejardhje nga Komuna e Drenasit. Ajo në Kroaci së bashku me familjen e saj ka emigruar në moshën 2-vjeçare. Përveç në zyrën e presidentes kroate, Gentiana është edhe menaxhere e Këshillit për Punë të Brendshme të BE-së në Këshillin Evropian të rinjve./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive