Kjo shkon për të gjithë ata që duan të shkojnë me punë në Gjermani: Ja sa kushton jeta atje (VlDE0)

LAJME


Gjermani është pushtuar nga punëtorë me viza edhe nga Maqedonia dhe vendet e tjera të Ballkanit. Por janë edhe shumë të tjerë në pritje që presin të marrin rrugën për në shtetin më të fuqishëm në Evropë, për shkak të pasigurisë dhe mungesës së perspektivës në vendlindjet e tyre.

Por sa kushton jeta në Gjermani dhe cilat janë harxhimet elementare. Shumë kush ka dëgjuar anën tjetër që të ofron Gjermania, por jo edhe anën e jetesës, që nuk është aq e lirë dhe që sadopak dëmton buxhetin, informon INA.

Harxhimet për jetesë janë të larta, ndërsa ushqimi është më lirë se tek ne.
Por si duket llogaria e plotë apo si dilni me harxhime është vështirë për të kalkuluar, sepse varet se kush jeton me apo pa familje.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Nëse do keni familjen tuaj atje, harxhimet do të jenë më të larta, në rast se vareni nga një rrogë. Një rrogë ju krijon vështirësi edhe të mbijetoni, sepse duhet në maksimum të kurseni për të lënë diçka anash. Kroati Damir Lenart përmes një v1deoje në youtube ka numëruar harxhimet që bën ai dhe familja e tij në Gjermani.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive