Kjo vajzë pendohet për ndërhyrjet në buzë, video e saj bëhet virale në rrjete sociale

LAJME


Mbushësit lëkuror përdoren për të fituar një pamje natyrale te buzëve: të plota, të buta, për të zvogëluar rrudhat e vogla rreth buzëve dhe për të rritur vëllimin e tyre. Madje shumë vajza ëndërrojnë që të bëjnë këso ndërhyrje në mënyrë që pamja e tyre të jetë akoma më e bukur, shkruan Onair/Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Por një vajzë në rrjete sociale e ka publikuar në rrjete sociale një viedo ku shfaqet e penduar për ndërhyrjen në buzë madje fillon dhe qan. Sipas saj gjithçka ka shkuar keq dhe ju thotë vajzave tjera të mos e provojnë një gjë të tillë./ONAIR/Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive